Razab.ro

Magazin

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

1. Introducere

Navigarea pe acest site şi plasarea unei comenzi reprezintă acordul dvs. implicit cu termenii şi condiţiile detaliate în paragrafele următoare. Aceşti termeni pot fi actualizaţi oricând de către reprezentanţii razab.ro, fără a avea obligaţia de a notifica în prealabil vreun client, vizitator sau utilizator.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru informaţiile incomplete sau eventualele erori apărute pe siteul razab.ro, insa ne dorim să actualizăm şi să corectăm în permanenţă informaţiile prezentate.

Conform legislației în vigoare, factura constituie contract de vânzare-cumpărare. Contractul de vânzare-cumpărare se consideră a fi încheiat în momentul în care comanda este plătită integral şi primită de către cumpărător.

2. Preţuri

Preţurile regăsite pe site-ul razab.ro sunt actualizate la zi şi sunt exprimate in lei (RON), fiind preţurile finale.

Preturile sunt scutite de TVA. STILPET BEST SOLUTION SRL nu este platitoare de TVA.
Preţurile nu includ costul transportului.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afișate pe site, fără vreo notificare prealabilă către client. Nu percepem niciun fel de taxă suplimentară.

3. Plasarea comenzilor

Comenzile pot fi efectuate:

– telefonic sunând la numărul: 0720374583

– prin email la adresa: razab.ro@yahoo.com

– online pe site-ul nostru

Indiferent de metoda de realizare a comenzii: telefonic, prin email sau online, vă rugăm să ne transmiteţi toate informaţiile necesare procesării şi livrării comenzii în cele mai bune condiţii:

a) pentru persoane fizice: nume/prenume, adresa de livrare (completă), număr de telefon mobil valabil.

b) pentru persoane juridice: denumirea firmei, datele de identificare ale acesteia, adresa de facturare, adresa de livrare (completă), persoana de contact, număr de telefon mobil valabil.

Confirmarea comenzilor se realizează prin email sau telefonic. Cumpărătorul (persoană fizică sau persoană juridică care își face un cont pe site-ul razab.ro și plasează o comandă) este notificat în cazul în care un produs devine disponibil la comandă. Dacă în termen de 2 zile lucrătoare cumpărătorul nu poate fi contactat telefonic sau nu dă niciun răspuns cu privire la notificarea primită, comanda va fi expediată ca atare. Produsul lipsă va trebui comandat din nou, vânzătorul (razab.ro) nu îl va expedia ulterior în mod automat.

4. Modificarea unei comenzi

Orice modificare la comanda plasată, vă rugăm să ne-o transmiteţi prin email in maximum 2 ore de la lansarea comenzii în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru până la ora 10.00 din următoarea zi lucrătoare.

Modalităţi de plată

a) ramburs la primirea coletului.

b) transfer bancar

5. Expedierea şi livrarea comenzilor

Termenul de expediere al produselor comandate pe site-ul razab.ro este de maxim 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii şi confirmarea acesteia.

Livrarea comenzilor se realizează prin curierat rapid sau posta.

Coletele expediate prin curier ajung la destinaţie în 24-48 de ore de la expediere.

Livrările se efectuează în cursul săptămânii de luni până vineri, intre orele 9.00-17.00.

6. Dreptul la retragere/ Politica de returnare

Conform legislației în vigoare, retragerea din contract este aplicabilă doar consumatorului persoană fizică.

În calitate de consumator aveţi dreptul să renunțați la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să vă justificaţi decizia de renunţare şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând cu ziua în care intraţi in posesia fizică a produsului/produselor. Produsul returnat trebuie să fie in stare bună, nedeteriorat, nefolosit.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Notificarea de returnare a produselor se va transmite în scris pe adresa de email: razab.ro@yahoo.com. Produsele returnate vor fi insoţite de către o copie după factura de cumpărare si dovada plății/chitanța.Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (patrusprezece) zile de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

7. Reclamații

Orice fel de reclamație: primirea altor produse decat cele comandate, lipsuri din colet, erori de facturare, vă rugăm să ni le transmiteți în scris pe adresa de email: razab.ro@yahoo.com in maxim 3 zile de la primirea coletului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamațiile primite după această perioadă. Reclamațiile vor fi însoţite de următoarelor detalii:

– numărul facturii şi al comenzii

– obiectul/motivul reclamației

– propunerea dvs. pentru soluționarea reclamației

8. Copyright, drepturi de proprietate, confidentialitate

Întregul conţinut al site-ulu razab.ro este proprietatea FAMSTIVI SRL, partener si colaborator al STILPET BEST SOLUTION SRL şi este protejat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Preluare parțială sau totală a oricărui element regăsit pe site-ul razab.ro : poze, text, logo, imagini, fără acordul prealabil se pedepsește conform legilor in vigoare.

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. razab.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9. Dispoziții finale

Toate informatiile privind produsele regăsite pe site sunt informații generale si cat se poate de corecte şi complete. În cazul în care clienții noștri, indiferent de statusul lor: persoane fizice sau persoane juridice, utilizează produsele regăsite pe site-ul nostru pentru uz profesional/producţie, aceştia sunt singurii responsabili pentru respectarea tuturor legilor şi regulamentelor în vigoare. În aceste situații recomandăm achiziționarea pentru început a unui număr limitat de produse, pentru realizarea testelor, STILPET BEST SOLUTION SRL îsi rezervă dreptul de a-şi selecta clienții şi de a refuza colaborarea cu acei clienți ce manifestă comportament şi limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.

REGISTRUL

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru a vă sprijini experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.